individueel

Coaching

 

VOICE DIALOGUE        

Bij perfectionisme, hardnekkige gewoonten, dilemma's etc.

Geef stem aan verschillende kanten van jezelf.

  • coachingssessies in Apeldoorn of via zoom;
  • 1,5 uur;
  • Voice Dialogue in combinatie met impro-oefeningen;
  • serie van 3 sessies: €250,-; 6 sessies: €480,-; losse sessies: €90,-.

Om onszelf te beschermen zijn er verschillende mechanismen actief. Een bekende is de innerlijke criticus, maar ook de pleaser, de controlfreak of de vermijder. Deze 'ikken' nemen het stuur soms over. Zonder dat je het in de gaten hebt. Je omgeving heeft het vaak eerder door dan jij.

Wil je deze onbewuste mechanismen bewuster leren inschakelen, moet je ze eerst bewust worden. Bijvoorbeeld: door ermee in gesprek te gaan. Letterlijk. Je kruipt in de huid van dat deel van jou. Wat voelt het? Wat vindt het belangrijk?

Voice Dialogue is een methode ontwikkeld door Hal en Sidra Stone in de VS. Het is een heel compassievolle maar ook speelse vorm van coaching en daarom ook zo passend bij mindFoolness.

''Het heeft echt voor een bevrijding gezorgd! Ik had echt niet verwacht dat m'n probleem van geen fouten willen maken met m'n zus te maken had. Zowel in het contact met m'n zus als op het werk is het relaxter. Dus erg bedankt nog! En je bent een erg fijn persoon en coach. Alle gevoelens mogen er zijn in je sessie. Dat klinkt makkelijk maar dat heb ik niet bij iedereen.’' 

- Chantalle Adriaanse, verloskundige

Informeer naar de mogelijkheden via: het contactformulier

 

COACHINGSTRAJECT 'de creatieve reis naar binnen'

Online

  • 10 weken;
  • begin- en eindgesprek,
  • altijd tussentijds contact mogelijk;
  • inspirerende opdrachten online (via mail);
  • starten wanneer jij wil;
  • all-in € 390,-.

Persoonlijke begeleiding rond een thema, zoals spreekangst, perfectionisme, vage fysieke klachten, verlies & rouw. Ik help je over je drempel heen en geef je prikkelende creatieve opdrachten. Samen kijken we wat jou weerhoudt en hoe je verder wilt. Ook de live sessies kunnen online (zoom).

Informeer naar de mogelijkheden via: het contactformulier

 

Er is veel meer beweging gekomen in mijn losse, speelse kant. Zo heb ik een bord dat kapot viel, gelijmd met goudlijm. En van een oude deur die geschilderd moest worden, maakte ik een schoolbord met een mandje met krijtjes erbij. Ik kan nu makkelijker over die drempel heen stappen.
Ik heb genoten van de oefeningen, zoals het praten met iets in je mond. Zat ik laatst tijdens het bezoek gewoon met mijn lollie in mijn mond te praten. Daar moesten ze wel om lachen.
Waar ik me voorheen een emotioneel incontinent oud vrouwtje voelde, is er nu meer zorg en aandacht voor de kleine mooie dingen in het dagelijkse leven. Het overvalt me nu niet meer zo.
Dit traject was een aanvulling op een proces dat al gaande was. Het heeft iets aan het rollen gebracht waardoor het nu oneindig verder kan rollen.  - Anna Norah Schale, deelnemer online coachingstraject '22

Over mindFoolness:

Volg je hart. Dan kom je altijd weer thuis.

Kun je zijn met het ongemak, de spanning, het niet-weten? Dan komt de humor en de speelsheid vanzelf. Andersom werkt ook: ga ermee spelen en je kunt ermee zijn. Maaaar.....we lachen emoties en niet weg. Dat is een heel andere tak van sport.

Levensvreugde ontstaat als je op je gemak kunt zijn met alles wat er in je leeft. Als je een diep JA kunt zeggen tegen dat wat er is, op elk moment.

Als je iets heftigs mee maakt, lijkt dat JA-zeggen moeilijker. Maar eigenlijk zijn dat de ingangen tot leven met meer gemak en ontspanning. Daar begint de echte oefening: welk gevoel neem ik dan waar? Welk beeld komt op? Kan ik daar expressie aan geven? Als je JA kunt zeggen tegen de minder leuke kanten, ontstaat er lucht en ruimte. Dan kan alles lichter worden en ervaar je meer plezier in het dagelijks leven.

Laat je leiden door 'daar heb ik zin in'...

Dat voedt jou!

Daar verlangt ons wezen naar.

En kom je obstakels tegen, ergernissen, rotklusjes...hoe kun je daar dan speels mee omgaan?

Informeer naar de mogelijkheden via: het contactformulier