aanbod

MindFoolnes is:

*Via stem en beweging ontdekken wat jou beweegt.

*Expressie geven aan wat er in je leeft, met heel je wezen.

Als kind deed je dit al: verwerken en leren via spel. Maar de meeste volwassenen raken het ergens kwijt. Dit vrije innerlijke kind gaan we uitnodigen om weer te sprankelen, te genieten, te stuntelen, te falen, te stralen, te lachen en lol te hebben. We doen dit door alle zintuigen aan te spreken en het lijf en onze stem te gebruiken op een vrije, onbevangen manier.

Naar kalender

Alles op 1 lijn

Met mindFoolness duik je in de magische wereld van het kind: de verwondering, het uitproberen, de fantasie, lachen als het 'fout' gaat. Daardoor kom je uit je hoofd, in het HIER & NU, in je lijf en in het genieten. Je wordt creatiever en speelser. Je krijgt meer energie. Je leeft het leven intenser. Alles komt in lijn met wie je bent en wat je wilt. Daardoor worden je acties vele maken effectiever.

klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voor wie is mindFoolness ?

Voor zowel jong als oud, ervaren/onervaren met creatieve expressie. Enige ervaring met zelfreflectie is wel handig, denk aan yoga, meditatie, lichaamswerk, therapie e.d.. MindFoolness zou je kunnen zien als een volgende stap in het ontwikkelproces: je gaat nu spelen met al je inzichten. Zo kan je wijsheid dieper zakken. Twijfel je of het bij je past...neem even contact op: info@jannahwijffels.nl.

Herken je hier iets van:

*perfectionisme

*veel in je hoofd zitten

*veel zorgtaken

*je wil meer met je creativiteit wil doen

*mediteren lijkt bij jou niet te werken

*verlieservaring en rouw

*chronische vermoeidheid en vage klachten

Het goede nieuws is dat je het nooit helemaal kwijt raakt. Je kunt het weer opduikelen. Door bijvoorbeeld imperfectie toe te laten en te kijken naar jezelf met een grote glimlach. Neem bijvoorbeeld je innerlijke criticus: wat zegt die meestal? En als je dat zelfde zinnetje eens zingt als een slissende operazangeres?  Hoe voelt het dan?

Spel toelaten in je leven houdt je flexibel, ontvankelijk en authentiek. Je verzacht in jezelf. Hierdoor komen we niet alleen beter in ons vel te zitten, we kunnen ook sneller leren, sneller schakelen en beter genieten. Het is een vorm van zelfzorg, maar dan met de lichtheid van het spelende kind.

Ga naar agenda.

Of mail naar info@jannahwijffels.nl.