aanbod

Trainingen

The Playful Way

Bewustzijnstraining voor therapeuten, coaches, trainers, docenten, managers.

Naar agenda

Of mail naar info@jannahwijffels.nl.

Coaching

Voice Dialogue

The Artist's Way Coaching

Community

Groeicirkel (info volgt)

Voor wie is mindFoolness ?

Voor mensen die enige ervaring hebben met creatieve expressie (zoals toneel, zang, dans) en zelfreflectie (zoals yoga, meditatie, lichaamswerk, therapie e.d.). MindFoolness zou je kunnen zien als een volgende stap in het ontwikkelproces: je gaat nu spelen met al je inzichten. Zo kan je wijsheid dieper zakken.

De trainingen, workshops en cursussen van mindFoolness zijn niet geschikt voor mensen die trauma's hebben op spelen en zelfexpressie. Zij kunnen beter beginnen met individuele coaching, of het boek The Artist's Way doen, of een creatieve cursus met zang, dans of beeldend of een geschikte therapie volgen.

Twijfel je of het bij je past...neem even contact op: info@jannahwijffels.nl.

Herken je hier iets van:

*perfectionisme

*veel in je hoofd zitten

*het leven lijkt soms aan je voorbij te gaan

*veel zorgtaken

*verlieservaring en rouw

*mediteren lijkt bij jou niet te werken

*je wil meer met je creativiteit doen

Het goede nieuws is dat je het speelse nooit helemaal kwijt raakt. Je kunt het weer opduikelen. Door bijvoorbeeld imperfectie toe te laten en te kijken naar jezelf met een grote glimlach. Neem bijvoorbeeld je innerlijke criticus: wat zegt die meestal? En als je dat zelfde zinnetje eens zingt als een slissende operazangeres?  Hoe voelt het dan?

klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek.

Expressie geven aan wat er in je leeft, met heel je wezen.

Spel weer toelaten in je leven maakt je flexibel, ontvankelijk en authentiek. Je verzacht in jezelf. Hierdoor komen we niet alleen beter in ons vel te zitten, we kunnen ook sneller leren, sneller schakelen en beter genieten. Het is een vorm van zelfzorg, maar dan met de lichtheid van het spelende kind.

Via stem en beweging ontdekken wat jou beweegt.

Als kind deed je dit al: verwerken en leren via spel. Maar de meeste volwassenen raken het ergens kwijt. Dit vrije innerlijke kind gaan we uitnodigen om weer te sprankelen, te genieten, te stuntelen, te falen, te stralen, te lachen en lol te hebben. We doen dit door alle zintuigen aan te spreken en het lijf en onze stem te gebruiken op een vrije, onbevangen manier.

Naar alle activiteiten

 

Alles op 1 lijn

Met mindFoolness duik je in de magische wereld van het kind: de verwondering, het uitproberen, de fantasie, lachen als het 'fout' gaat. Daardoor kom je uit je hoofd, in het HIER & NU, in je lijf en in het genieten. Je wordt creatiever en speelser. Je krijgt meer energie. Je leeft het leven intenser. Alles komt in lijn met wie je bent en wat je wilt. Daardoor worden je acties vele maken effectiever.

Ga naar agenda.

Of mail naar info@jannahwijffels.nl.

Annuleringsvoorwaarden:

Dagworkshops: kostenloos annuleren tot 1 week van tevoren; daarna geen geld retour maar wel inhaalmogelijkheid op een andere activiteit.

Cursussen: kostenloos annuleren tot 2 weken van tevoren; daarna wordt 30% van de cursuskosten in rekening gebracht. Annuleer je 1 dag van tevoren of tijdens de cursus, dan vindt geen restitutie plaats.

Meerdaagsen: kostenloos annuleren tot 4 weken van tevoren; daarna wordt 30% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 1 week voor de start of tijdens de meerdaagse vindt er geen restitutie plaats.