Cursus: stemimprovisatie – Deventer

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
6 sep 2023
10:00 - 12:00 uur

Twee-wekelijks op woensdagochtend van 10 tot 12 uur.

Verdiepingscursus. Voor mensen met enige ervaring in zang, dans, theater e.d. en mensen die al eerder iets bij mij hebben gedaan.

  • Data: 6, 20 sep, 4, 18 okt, 1, 15, 29 nov, 6, 20 dec, 17 en 31 jan.
  • Waar: het Kunstcircuit Deventer.

Wat gaan we doen? Embodied singing: zingen vanuit je hart, je bekken, je hele lijf. Spelen met ritme, melodie, tweede stem, ‘native singing’ en diverse muziekstijlen. Oefeningen die we bijvoorbeeld doen: spelen met de tussenruimte, spelen met stilte en timing, jabberen (nonsense-taal), fysiek spiegelen, volgen & leiden, stem geven aan natuurelementen, eren & vieren met stem en beweging.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ik stem altijd af op de flow van de groep.

Kortom:

In het moment en vanuit het lijf de klank laten ontstaan, controle loslaten en benieuwd zijn wat er gebeurt. Een feest voor het vrije innerlijke kind! Tevens een manier om op een leuke manier bij jezelf in de spiegel te kijken.

Tipje van de sluier: je gaat in de praktijk ervaren wat ‘oordeelloos gewaarzijn’ is, welke vormen van verbinding er zijn, hoe het voelt als hoofd, ziel en lichaam op 1 lijn zijn.

11 bijeenkomsten voor €275,-.

Met vroegboekkorting t/m 1 augustus: €260,-.

Meer info en aanmelden: mailto:info@jannahwijffels.nl.

  • Beginners welkom mits enige ervaring met stemimprovisatie/stembevrijding etc.. Ik doe altijd een gratis telefonisch kennismakingsgesprek vooraf.
  • Twijfel je of je ‘gevorderde’ bent, neem ook dan even contact met me op.
  • Het is mogelijk om de eerste les als proefles mee te doen (€25,-).

Annuleringsvoorwaarden van toepassing.