coaching

Kun je zijn met het ongemak, de spanning, het niet-weten? Dan komt de humor en de speelsheid vanzelf. Andersom werkt ook: ga ermee spelen en je kunt ermee zijn. Maaaar.....we lachen emoties en niet weg. Dat is een heel andere tak van sport.

Volg je hart. Dan kom je altijd weer thuis.

Levensvreugde ontstaat als je op je gemak kunt zijn met alles wat er in je leeft. Als je een diep JA kunt zeggen tegen dat wat er is, op elk moment.

Als je iets heftigs mee maakt, lijkt dat JA-zeggen moeilijker. Maar eigenlijk zijn dat de ingangen tot leven met meer gemak en ontspanning. Daar begint de echte oefening: welk gevoel neem ik dan waar? Welk beeld komt op? Kan ik daar expressie aan geven? Als je JA kunt zeggen tegen de minder leuke kanten, ontstaat er lucht en ruimte. Dan kan alles lichter worden en ervaar je meer plezier in het dagelijks leven.

Individueel traject online:

Dagelijks je licht werpen op wat er in je leeft. Vanuit plezier. Je laten leiden door 'waar heb ik zin in?'. Want dat voedt ons. Daar verlangt ons wezen naar. En kom je obstakels tegen, ergernissen, rotklusjes...hoe kun je daar dan speels mee omgaan?

Gedurende twee maanden krijg je wekelijks van mij een inspirerende mail met prikkelende opdrachten. Vooraf en na afloop hebben we een gesprek van ongeveer een half uur voor de afstemming en afronding. Tussendoor kun je altijd vragen stellen. Combineren met extra coachingssessies is ook mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden via: het contactformulier

Coaching op basis van VOICE DIALOGUE:

Om ons innerlijke kind te beschermen zijn er verschillende mechanismen actief. De bekendste is de innerlijke criticus. Maar ook de pleaser of de vermijder. Om deze mechanismen te ontmantelen, moet je ze eerst bewust worden. Om ze vervolgens te begrijpen kun je er het beste mee in gesprek gaan. Letterlijk. Dat doe je bij Voice Dialogue. Het is een heel speelse vorm van coaching en daarom ook zo passend bij mindFoolness.

Informeer naar de mogelijkheden via: het contactformulier