coaching met Voice Dialogue

 

Coaching op basis van VOICE DIALOGUE: In gesprek gaan met verschillende kanten in jezelf.

Om ons innerlijke kind te beschermen zijn er verschillende mechanismen actief. Een bekende is de innerlijke criticus, maar ook de pleaser, de controlfreak of de vermijder. Om deze onbewuste mechanismen te ontmantelen, moet je ze eerst bewust worden. Je kunt er heel goed mee in gesprek gaan. Letterlijk. Dat doe je bij Voice Dialogue. Het is een heel compassievolle maar ook speelse vorm van coaching en daarom ook zo passend bij mindFoolness.

Informeer naar de mogelijkheden via: het contactformulier

 

E-coaching individueel: Leuke opdrachten. Spelen met dat wat er speelt.

Gedurende twee maanden krijg je wekelijks van mij een inspirerende mail met prikkelende opdrachten. Vooraf en na afloop hebben we een gesprek van ongeveer een half uur voor de afstemming en afronding. Tussendoor kun je altijd vragen stellen. Combineren met extra coachingssessies is ook mogelijk. Je kunt starten wanneer je wil.

Dagelijks je licht werpen op wat er in je leeft. Vanuit plezier. Je laten leiden door 'waar heb ik zin in?'. Want dat voedt ons. Daar verlangt ons wezen naar. En kom je obstakels tegen, ergernissen, rotklusjes...hoe kun je daar dan speels mee omgaan?

Informeer naar de mogelijkheden via: het contactformulier

 

Volg je hart. Dan kom je altijd weer thuis.

Kun je zijn met het ongemak, de spanning, het niet-weten? Dan komt de humor en de speelsheid vanzelf. Andersom werkt ook: ga ermee spelen en je kunt ermee zijn. Maaaar.....we lachen emoties en niet weg. Dat is een heel andere tak van sport.

Levensvreugde ontstaat als je op je gemak kunt zijn met alles wat er in je leeft. Als je een diep JA kunt zeggen tegen dat wat er is, op elk moment.

Als je iets heftigs mee maakt, lijkt dat JA-zeggen moeilijker. Maar eigenlijk zijn dat de ingangen tot leven met meer gemak en ontspanning. Daar begint de echte oefening: welk gevoel neem ik dan waar? Welk beeld komt op? Kan ik daar expressie aan geven? Als je JA kunt zeggen tegen de minder leuke kanten, ontstaat er lucht en ruimte. Dan kan alles lichter worden en ervaar je meer plezier in het dagelijks leven.